Artuklu’da İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasının Birincisi Belli Oldu

Mardin’in Artuklu ilçesinde yapılan Mehmet Akif Ersoy’u anma ve İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması birincisi Artuklu İmam Hatip Lisesi oldu.

Artuklu’da İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasının Birincisi Belli Oldu
Yayınlama: 03.03.2021
Düzenleme: 03.03.2021 23:03

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde ilkokul, ortaokul ve lise kategorisinde  “İstiklal Marşı´nı En Güzel Okuma Yarışması” düzenlendi. Liseler arası yapılan ve 17 okulun yarıştığı yarışmada Artuklu İmam Hatip Lisesi 12.Sınıf öğrencisi Gizem Nur Atayoğlu ilçe birincisi oldu.

Yarışımda, Mardin İ.M.K.B Sosyal Bilimler Lisesi  öğrencisi Yusuf Ayhancı ikinci, Mardin Anadolu Lisesi öğrencisi Nisa Törün ise üçüncü oldu.

Koronanavirüs tedbirleri uygulanarak gerçekleştirilen yarışmanın birincisi olan Gizem Nur Atayoğlu okulunu ve ilçesini İl Finallerinde temsil edecek.

Geçen sene gerçekleştirilen yarışmada 4’üncü olduğunu hatırlatan Gizem Nur Atayoğlu, “yarım kalan bir işim vardı onu tamamlamak için çok çalıştım. Bana destek veren başta okul müdürüm Mehmet Ali Gümüş, Müdür Başyardımcım Tacettin Aydoğan ve edebiyat öğretmenim Nimetullah Çakmaz’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.