Artuklu’nun yeni Belediye Başkanı Tatlıdede saha çalışmalarına başladı

Mardin’in eski Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı’n yerine göreve seçilen Mehmet Tatlıdede, saha çalışmalarına başladı.

featured
0
Paylaş

Eski Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı’ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifasının ardından 30 Temmuz’da meclis üyeleri arasında yapılan oylamada belediye başkanlığına meclis üyesi Mehmet Tatlıdede geldi.

Tatlıdede, saha çalışmalarına başlayarak esnafla bir araya geldi. Ortaköy Mahallesi’nde altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Tatlıdede, “Hizmete başladığımız bu yolda bütün mahallelerimizi tek tek ziyaret edeceğiz, eksikliklerini gidereceğiz. Vatandaşlarımızın her daim yanında olacağız. Çalışmalarımız çok güzel olacak” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kızıltepe Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!