Bursa’da AK Parti’den Osmangazi istişaresi

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’na …

Bursa’da AK Parti’den Osmangazi istişaresi
Yayınlama: 03.03.2022

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılarak ilçe yönetiminin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Osmangazi ilçesinde teşkilat üyeleriyle buluşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez’den bilgiler aldı. Toplantıda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da çalışmalarını anlattı.

Faaliyetlere ilişkin tek tek not alan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, konumu ve nüfusu ile Bursa’nın merkezi sayılan Osmangazi’nin AK Parti Bursa Teşkilatları için önemine dikkati çekti. Başkan Gürkan, AK Parti belediyeciliği ile merkezi hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyeleri eli ile Osmangazi’ye kazandırılan hizmetlerin ilçe halkı tarafından takdir edilişinin partilerinin kuruluşundan bu yana her seçimde sandıklara yansıdığını belirtti.

Başkan Gürkan, Osmangazi Halkı’nın hizmet anlayışlarına duyduğu güvenden güç alarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, bu yolda yanlarında olan her kademeden teşkilat mensuplarına ve destekleri ile bizlere güç veren Osmangazililere teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.