Demirkaya, partisinin kadın kolları ile STK’ların bayan temsilcileriyle buluştu

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar ve il kadın kolları yöneticileri ile Mardin’de faaliyet gösteren kadın sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Demirkaya, partisinin kadın kolları ile STK’ların bayan temsilcileriyle buluştu
Yayınlama: 31.08.2020

Tarihi Zinciriye Medresesinde AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanlığı’nca organize edilen toplantıya katılan AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Kadınlara yönelik yürütülen çalışmalar, kadın girişimciliği üzerine yapılması gereken çalışmalar ve yürütülecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Kadın Kollarının yaptığı mücadele ve çalışmalar en büyük güç ve moral kaynağı olduğunu ifade eden Milletvekili Demirkaya, “Kadın girişimciliği konusu özellikle son yıllarda hem dünyada hem de ülkemizde popülaritesi artan bir konu haline gelmiştir. Daha çok gelir elde etme, bağımsız çalışma, özgürlükçü ve eşit değerlere sahip olma isteği ile girişimci olmaya karar veren ve sosyal yardım alan girişimci kadınlarımız için Mardin’imizde birçok proje hazırlanmış ve uygulamaya geçilmiştir.” dedi.

Cumhuriyet Gazetesi Yazarına Tepki

Kadınlara yönelik bu tür çirkin ithamlarda bulunan bu zihniyettekiler esasında kendi kirli zihniyetlerinin aynadaki yansımalarını ifade etmekte olduğunu söyleyen Demirkaya, “Her kadın bir annedir ve kadınlarının kıymetini bilmeyen, onlara hak ettiği değeri vermeyen toplumlar, değerlerini kaybetmeye ve zaman içerisinde kaybolmaya mahkûmdur. Dolayısıyla her kadının birer anne adayı olduğunu unutmadan, ona hak ettiği saygı, sevgi ve hoşgörüyü hayatımızın her anında göstermeliyiz, bu toplantı vesilesi ile Cumhuriyet gazetesi yazarı Işıl Özgentürk’ün Batman ilimizdeki kadınlarımızı rencide edici yazısını kınıyor; Kadınlarımıza yönelik bu tür çirkin ithamlarda bulunan bu zihniyettekiler esasında kendi kirli zihniyetlerinin aynadaki yansımalarını ifade etmektedirler. Özelde Batman şehrimizi, genelde bölge insanımızı ve esasında bütün ülke insanlarımızın değerlerini hedef alan bu çirkin satırların sahibini başta Batman insanımız olmak üzere, bütün Türkiye’mizden özür dilemeye davet ediyorum.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.