Doktorların hastalığını teşhis edemediği Arin’e Kaymakam sahip çıktı

Mardin’in Nusaybin İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emrullah Temizkan, Nusaybin’de ikamet eden ve henüz hastalığının teşhisi konulamayan Arin Güler’e sahip çıktı.

Doktorların hastalığını teşhis edemediği Arin’e Kaymakam sahip çıktı
Yayınlama: 24.10.2020

Nusaybin Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde yatan minik Arin ve annesini ziyaret eden Temizkan, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak oyuncak hediye etti.

Nusaybin Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Mehmet Emin Ay ve Arin Güler’in annesi Yadigar Güler’den bilgi alan Temizkan, Kaymakamlık ve Belediye olarak Arin’in tedavi edilmesi için imkanları dahilinde her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi.

Minik kızın hastalığının teşhisi için İstanbul’a gitmesi gerektiğinin bildirilmesi üzerine Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan, ailenin İstanbul’a gitmesi için tüm masraflarının karşılanması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) talimat verdi.

Anne Yadigar Güler, desteklerinden dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan, Sanatçı Haluk Levek ve AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya’ya teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.