Dünya Hali dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Mütevazı oyuncu kadrosuna karşın eğlenceli aşk hikayesiyle ilgi odağı olan ‘Dünya Hali’ dizisi, klişeleşmiş dizi mizahının dışında özgün komedi …

Dünya Hali dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?
Yayınlama: 27.07.2021

Mütevazı oyuncu kadrosuna karşın eğlenceli aşk hikayesiyle ilgi odağı olan ‘Dünya Hali’ dizisi, klişeleşmiş dizi mizahının dışında özgün komedi anlayışıyla ekranlara yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. 2019 yılında yine TRT 1‘de yayınlanan absürt komedi dizisi ‘Tutunamayanlar’ın yönetmenleri Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu, bu kez ‘Dünya Hali’ dizisiyle yeni komedi dizisine imza atıyor.

DÜNYA HALİ FRAGMAN

DÜNYA HALİ DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Farklı mizah anlayışıyla ve genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Dünya Hali dizisinin 1. bölümü, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1‘de izleyiciyle buluşacak. Dünya Hali tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hayatı boyunca doğru bildiğinden şaşmayan, tam da bu yüzden içinde yaşadığı ‘modern’ hayatla zaman zaman çelişen Sinan’ın, anket yaparken tesadüfen karşılaştığı bir kadına aşık olduktan sonra hayatında yaşayacağı değişimlere tanık olacağız.

DÜNYA HALİ DİZİSİ KONUSU NE?

Sinan, dedesinin değerleriyle büyümüş, dürüst, ahlaklı, vicdanlı bir gençtir. Ancak aradığı aşkı henüz bulamamıştır. Sinan’ın dedesi ölüm döşeğindeyken ona ilginç bir vasiyette bulunur. Vasiyete göre Sinan şu üç şarta uyan kızı bulup evlenmelidir: “Erken kalksın, eskinin kıymetini bilsin, bir de bal porsuğuna benzesin yeter.” Sinan dedesinin vasiyetini yerine getireyim derken kendisini komik bir maceranın içinde bulur. Bu macerada ona en yakın arkadaşı Azim, patronu Güven, ailesi, yakın çevresi ve dedesinin cami arkadaşları Burhan, Namık ve Talat amcalar eşlik edecektir.

DÜNYA HALİ 1. BÖLÜM FRAGMANI

DÜNYA HALİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Neden Film’in yapımcılığını üstlendiği, Osman Nail Doğan, Murat Kaman, İdris Meydi, Cem Tunçer, Eray Kaman’ın senaristi olduğu, Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun yönetmen koltuğuna oturduğu Dünya Hali oyuncu kadrosunda; Caner Şahin (Sinan), Pelin Abay, Tolga Tekin, Ozan Çelik, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Durul Bazan, Mert Denizmen, Mekin Sezer, Naşit Özcan gibi isimler yer alıyor.

DÜNYA HALİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Konusunu hayatın en temel yerlerinden biri olan ilişkilerden alan Dünya Hali dizisinin çekimleri İstanbul‘un çeşitli ilçelerinde ve mahallerinde yapılıyor. Sahnelerin genel olarak Asya Yakası’ndaki ilçelerde yapıldığını söylemek mümkün.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.