İyi Aile Babası dizisinin kadrosunda kimler var? İyi Aile Babası dizisi konusu nedir?

İyi Aile Babası dizisinin kadrosunda kimler var? İyi Aile Babası dizisi konusu nedir?

İyi Aile Babası dizisinin kadrosunda kimler var?  İyi Aile Babası dizisi konusu nedir?
Yayınlama: 30.12.2020
Düzenleme: 30.12.2020 00:25

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal gibi isimlerin rol aldığı Perşembe akşamlarının yeni dizisi İyi Aile Babası dizisi hakkında şoke eden bir karar alındı. Birol Güven’in senaryosunu yazmaya başlayacağı dizinin adı yılbaşı itibariyle ‘Babam Çok Değişti’ olacak. Peki, İyi Aile Babası oyuncuları kimler? İşte İyi Aile Babası 4. bölüm fragmanı…

Kanal D’de ekrana getirilen başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal’ın rol aldığı İyi Aile Babası dizi için yeni düzenlemelere gidildi. Süreç Film’in Kanal D için çektiği İyi Aile Babası dizisinin 5. bölümde adı değişti. Birol Güven’in yazmaya başladığı dizi yılbaşından sonra Babam Çok Değişti adıyla ekran macerasına devam edecek. İyi Aile Babası, Süreç Film imzalı, yönetmeliğini Hakan Algül’ün yaptığı, Tayfun Güneyer tarafından kaleme alınan komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. İyi Aile Babası dizisinin konusunu, başrol oyuncularını, oyuncuların nasıl karakterleri canlandıracağını, dizi ne zaman yayınlanacak gibi soruların cevaplarını merak ederken, birbirinden keyifli tanıtımlar yayınlanmaya devam ediyor. İyi Aile Babası dizisinin Mehmet Ali’sini hangi oyuncu canlandırıyor? Şebnem Bozoklu İyi Aile Babası dizisinde hangi karakteri canlandırıyor? İyi Aile Babası dizisinin tanıtımı yayınlandı mı? İyi Aile Babası rap şarkısı için stüdyoya giren başrol oyuncuları, sergiledikleri performansla beğeni topladılar. İyi Aile Babası dizisinin rap müziğini kim söylüyor? Peki, İyi Aile Babası dizisinde kim kimdir? İşte detaylar!

Ekranların yeni soluklu dizisi İyi Aile Babası kısa sürede izleyiciden tam not almayı başardı. Dizi 3. son bölüm ile perşembe akşamı izleyiciyleydi. Beklenen 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

İYİ AİLE BABASI 4. BÖLÜM FRAGMANI

Geçtiğimiz Perşembe yayınlanan son bölümde Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı Mehmet Ali karakteri her hafta gittiği halı saha maçlarında diş doktorlarına yenilince maçlardan kaçıp takım arkadaşlarıyla Kanal D’nin dizisi Hekimoğlu’nu izlemeye başladı. Doktor arkadaşlarıyla adeta maç izlercesine heyecanlı Hekimoğlu izlemeye başlayan Mehmet Ali, bu durumu eşine anlatmadı. Maça gidiyoruz deyip spor çantasını evde unutan Mehmet Ali’nin foyası eşinin çantayı bulmasıyla ortaya çıktı.

 Şebnem Bozoklu’nun hayat verdiği Aslı karakteri eşinin kendisini aldattığını düşünüp bütün aileyi toplayınca Mehmet Ali herkesin önünde Hekimoğlu’nu izlediğini itiraf etmek zorunda kaldı.

İYİ AİLE BABASI KONUSU NEDİR?

Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.

İYİ AİLE BABASI 2. BÖLÜM FRAGMANI

Tedavisi bulunamamış bir hastalığı tedavi ederek dünyaya iz bırakmaya karar veren Mehmet Ali çalışmalarına başlar. Yardım, abisi Rıfkı’dan gelir. Tabii ki bir şartla; Mehmet Ali’de Ayfer konusunda abisi Rıfkı’ya yardım etmeli ve Ayfer hakkında olabildiğince bilgi toplamalıdır. Fakat o bilgileri sadece Rıfkı değil aynı zamanda anneleri Arife’ de istemektedir.

Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozokulu’nun başrolde yer aldığı Kanal D’nin iddialı dizisi, televizyon hayatına yeni başladı. İlk bölümü geçtiğimiz hafta dizi severlerin beğenisine sunuldu. İyi Aile Babası oyuncuları, konusu dikkat çekiyor. İyi Aile Babası 2. son bölümde neler oldu?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mehmet Ali, Aslı’ya yardımcı olmak adına mücadele eder ancak çocukları babalarının seçimlerini konusunda başarısız olduğunu düşünmektedirler. Öte yandan Rıfkı ve Ayfer’ın arasını yapmak için herkes dört bir koldan seferber olmuştur. Araya giren dedektif olayların daha da karışmasına sebep olur.

Aslı’nın iş yoğunluğundan dolayı Mehmet Ali ev idaresini almayı teklif eder. Ancak Mehmet Ali için bu hiç kolay değildir. Evde cümbüş başlar. Arife ise Rıfkı’nın evlilik meselesi üzerinde kafa yormaya devam eder.

İYİ AİLE BABASI OYUNCULARI KİMLER?

Mehmet Ali Pamuk / Çağlar Çorumlu 

Evli, 3 çocuk babası. İstanbul doğumlu, aslen Adanalı. Tıp Fakültesi mezunu, aile hekimi. Hem çekirdek, hem de geniş ailesine çok düşkün. Aile bağlarına çok önem veriyor. İyi bir baba, iyi bir eş ve iyi bir evlat olmak için büyük mücadele veriyor. Mesleğinde de çok idealist bir hekim.

Aslı Pamuk / Şebnem Bozoklu 

Mehmet Ali’nin 25 yıllık karısı, 3 çocuk annesi, hem ev kadını hem de kariyer sahibi. Kocasına ve çocuklarına çok düşkün, çalışkan, fedakar, aşırı titiz, mükemmeliyetçi ve modern görüşlü bir kadın. Hayattaki en büyük mücadelesini, alt katlarında oturan kayınvalidesine karşı veriyor.

Arife Pamuk / Melek Baykal 

İki çocuk annesi, Adana’da doğmuş, İstanbul’da büyümüş ve yine kendisi gibi Adanalı olan, dönemin sıkı emniyet amirlerinden Kerami ile evlenmiş. Çocuklarına, ve özellikle küçük oğlu Mehmet Ali’ye çok düşkün. Kerami, emekli olup 7/24 evde olmaya başlayınca, aralarında tatlı bir didişme başlamış.

Kerami Pamuk / Salih Kalyon 

Doğma büyüme Adanalı. Polis lisesinden mezun olduktan sonra tayini İstanbul’a çıkmış ve sonrasında hep İstanbul’da kalmış. Hayatta bir tek karısından çekiniyor. Emekli olduktan sonra, 7/24 evde karısının boyunduruğu altında olmaktan çok sıkılmış durumda, evden kaçıp, arkadaşlarıyla vakit geçirmek için her numarayı çeviriyor.

TİMUR ACAR / RIFKI PAMUK

Hala anne ve babası ile aynı evde yaşıyor. Lisede beden eğitimi öğretmeni ve basketbol takımının koçu. Çok iyi niyetli ve temiz kalpli bir adam olduğu için kolay kandırılan, bir yanı var.

BAHAR ŞAHİN / YAĞMUR PAMUK

Psikoloji son sınıfta okuyor. Daha çok annesine benziyor. Temiz kalpli, ailesine düşkün, dünyalar güzeli ailenin en büyük kızı.

BAHAR SUER / AYFER

Rıfkı’nın beden eğitimi öğretmenliği yaptığı liseye yeni gelen psikolojik rehberlik danışmanı. Rıfkı ile öğretmenler odasında ilk karşılaştıkları anda birbirlerine aşık oluyorlar.

BERKE ÜSDİKEN / EMRE GÜNEY

Genç ve yakışıklı pratisyen hekim. Mehmet Ali’nin yanında asistan hekimlik yapıyor. Çok iyi aile ve okul eğitimi almış, bilgili, kültürlü, iyi kalpli.

İYİ AİLE BABASI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sit com türündeki İyi Aile Babası dizisinin çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’nda yapılıyor.

İYİ AİLE BABASI HANGİ KANALDA?

İyi aile babası Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.