Kızıltepe’de ihtiyaç sahibi 5 bin aileye kömür yardımı

Mardin’in Kızıltepe İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), kış sezonu için kömür dağıtımına devam ediyor.

Kızıltepe’de ihtiyaç sahibi 5 bin aileye kömür yardımı
Yayınlama: 27.12.2020
Düzenleme: 27.12.2020 11:02

Soğuk kış mevsiminde yakacak ihtiyacı olan ailelerin ısınma sorunu çözmek amacıyla ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) vakfı tarafından destek olunması amacıyla tespit edilen muhtaç ailelere dağıtımına başlanan yakacak kömürü Koronavirüs salgını döneminde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda da devam ediyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardım dağıtımlarını titizlikle yürüten Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), 2 bin 750 ton kömür ile 5 bin aileye kömür yardımında bulunarak soğuk kış günlerini evinde sıcak geçirmelerini sağlamış olacak. Tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlar Hafta içi ve hafta sonu vakıf görevlileri tarafından hanelerinde ziyaret edilerek kömürler evlerinde teslim ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Servet dedi ki:

    Hayırlı akşamlar Allah rızası için yardım yardım diyorsunuz bana hiç bı yardım yapılmadi vallahi evim kira elektriği de fazla kullanamıyorum aldığım maaşım zar zor borçlarıma kiraya yetiyor vallahi daha ne kömür nede odun alabilmisim durumum yok Allah rızası için yardımcı olun bana biraz kömür biraz odun erzak yardımı yapın bana vallahi zordayım 3 tane ufak çocuğum var yanlış anlamayın dilenmiyorum sadece rica ediukrum vallahi zor durumdayım numaram budur 0552 937 54 61 yapacağınız yardı.lar için şimdiden Allah razı olsun sizden