Kızıltepe’de ilk sıcak asfalt döküldü

Mardin’in Kızıltepe ilçe belediyesi tarafından yol asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Kızıltepe’de ilk sıcak asfalt döküldü
Yayınlama: 04.11.2020

Kızıltepe’de Cadde ve sokaklarda çeşitli nedenlerden dolayı tahrip olan yollarda sıcak asfalt, sahti kaplama ve parke çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalara hız veren Kızıltepe belediyesi sorumluluk alanında bulunan yollarda çalışmalarını sürdürürken Mardin Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde de ilçenin genelinde bir şantiye çalışması gerçekleştiriyor.

Yaklaşan kış öncesi vatandaşların mağduriyetini en aza indirgemek için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın talimatlarıyla 7/24 esasına göre çalışan ekipler, Tepebaşı Mahallesi’nde ilk asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. 

İlçedeki tahrip olan yolları yeniden inşa etmek için yoğun bir mesai harcayan Kaymakam Çam, ekipler tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların hızlandırılması talimatlarında bulunurken sürekli olarak vatandaş ve esnaflarla bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinleyip çalışmalara yön veriyor.

Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde çalışmaların hızlandırıldığını belirten Kaymakam Çam, ilçeye ayrı bir önem veren Vali Mahmut Demirtaş’ın destekleriyle daha yaşanabilir bir Kızıltepe için mesai menfuru gözetmeksizin çalıştıklarını ifade ederek, “Yollara ilk asfaltımızı döktük. Kızıltepe’ye yakışır yolları vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.