Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı: Acımasızlığın dibine vurdu! Söylediklerini duyan ateş püskürdü

Kuruluş Osman 37.son bölümün ardından duyurulan yeni bölüm fragmanında Geyhatu’nun karşısına geçen Nikola’nın ”Oğlun Mönke kiminle beraber …

Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı: Acımasızlığın dibine vurdu! Söylediklerini duyan ateş püskürdü
Yayınlama: 13.12.2020

Kuruluş Osman 37.son bölümün ardından duyurulan yeni bölüm fragmanında Geyhatu’nun karşısına geçen Nikola’nın ”Oğlun Mönke kiminle beraber ittifak kurup seni öldürmeye çalıştı biliyor musun? Yavlak Arslan!” diyerek çarpıcı bir itirafta bulunarak pimi çekilmiş bombayı kucağına bıraktı. Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanında, ”Nasıl ki bizi Osman’a sattıysa, Osman’ı da Geyhatu’ya satacaktır. Olan yine kayılara olacak.” sözleri obada tehlike çanları çalarak düzenin bozulacağının sinyallerinin verdi.

Kuruluş Osman 37.son bölümde ise, Osman Bey’in Nikola & Flatyos’a karşı aman vermeden ve yolun sonunda zaferin göründüğünden emin bir şekilde meydan okuyup vurucu darbe indirerek Kulucahisar Kalesi’nde hakimiyeti sağlaması hem Savcı’yı hem de Dündar’ı telaşlandırmıştır. Kuruluş Osman’da beylik sevdasına kapılıp ağabeyine kaptırmamak isteyen Savcı’nın ipleri büsbütün kopararak kendi davasından gitmeye ve farklı bir yol haritası çizmeye koyulurken, Bala ile Targun kılıçlarını konuşturarak rekabete girişmesi tansiyon seviyesini yukarı çıkardı.

 

KURULUŞ OSMAN 38.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Senaristliğini Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu gerek zengin oyuncu kadrosuyla gerekse çarpıcı olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı yayına girdi.

KURULUŞ OSMAN 38.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz’ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 38.bölümüyle 16 Aralık Çarşamba tarihinde saat 20:00’da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.