Mardin’de 3 bankada çalışanların COVİD-19 testleri pozitif çıktı

Mardin’in Derik, Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde hizmet veren 3 bankta biri Müdürü toplam 3 çalışanın COVİD-19 testleri pozitif çıktı. 2 Bankta salgının nedeniyle temas halinde olduğu tespit edilen bazı çalışanlar karantinaya alınırken bir banka ise salgının yayılmasının engellemek için çalışmalarını durdu.

Mardin’de 3 bankada çalışanların COVİD-19 testleri pozitif çıktı
Yayınlama: 09.07.2020
Düzenleme: 09.07.2020 16:26

Mardin’in Derik ilçesi Cevizpınar Mahallesi’nde bulunan bir banka şubesinin müdürü S.D. corona virüs belirtilerinin ardından hastaneye giderek test yaptırdı.

Covid-19 testi pozitif çıkan S.D., hastaneye yatırılarak tedavi altına alındı. Yine Kızıltepe’de hizmet veren özel bir bankada ve Artuklu ilçesinde bir kamu bankasında çalışanlara yapılan covit-19 testi pozitif çıktı.

Derik’tekin banka dezenfekte edilirken, S.D. ile aynı katta çalışan 3 personel, evlerinde karantinaya alındı. Banka şubesi, başka bölgeden görevlendirilen müdür vekili ve sınırlı çalışanlarla hizmet vermeye devam ederken Kızıltepe’de hizmet veren özel banka ise salgının müşteri ve çalışanlarına bulaşma riskini en aza indirmek için çalışmalarına geçici olarak ara verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.