Cinayetten aranıyordu, sahte kimlikle bayramlaşırken yakalandı

Mardin’in Derik ilçesinde cinayet suçundan 29 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, sahte kimlikle akrabalarıyla bayramlaşırken yakalandı.

Cinayetten aranıyordu, sahte kimlikle bayramlaşırken yakalandı
Yayınlama: 27.05.2020
Düzenleme: 27.05.2020 21:20

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu istihbari çalışmalar sonucu teknik ve fiziki olarak takibe alınan “Tasarlayarak Öldürme” suçundan 29 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan  “N.A.” sahte kimlikle bayramlaşmaya geldiği evde jandarma tarafından yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Atlı Köyü Kızlar Mezrasında 2010 yılında iki aile arasında çıkan kavgada bir şahsın ölmesi ve bir şahsın yaralanması ile sonuçlanan olayda Tasarlayarak Adam Öldürme suçundan aranan ve o tarihten itibaren firari olan  N.A. isimli şahsın Derik İlçesi Kovalı Mahallesinde bulunan akrabalarına bayramlaşmaya geleceği tespit edildi. Bayramlaşmaya geldiği evde İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyon sonucu sahte kimlikle yakalan N.A. gözaltına alındı.

Zanlı jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tasarlayarak adam öldürme, silah ve mühimmat bulundurma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Ayrıca sahte kimlik kullanmaktan Resmi Belgede Sahtecilik suçundan işlem yapılırken, Sokağa Çıkma yasağını ihlal ettiğinden dolayı da 3 bin 150 lira idari ceza uygulandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.