Oppo A15s ortaya çıktı! İşte özellikleri

Kısa bir süre önce duyurulan Oppo A15 sonrasında Oppo A15s özellikleri ve tasarımı bulunan görsel kendisini gösterdi. Uygun fiyatlı olarak …

Oppo A15s ortaya çıktı! İşte özellikleri
Yayınlama: 13.12.2020

Kısa bir süre önce duyurulan Oppo A15 sonrasında Oppo A15s özellikleri ve tasarımı bulunan görsel kendisini gösterdi. Uygun fiyatlı olarak piyasaya sunulacak olan A15 modelinden sonra kullanıcıların karşısına çıkacak olan A15s modelinde, özellikler konusunda öne çıkış olduğu görülüyor.

Geçtiğimiz ekim ayında tanıtılan Oppo A15, MediaTek Helio P35 işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı gibi özelliklere sahipti. 2.3 GHz hızında çalışan işlemci, üçlü kamera sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Yeni modelde, işlemci konusunda aynı donanım tercih edilse de RAM ve depolama alanı için değişiklikler bulunuyor.

Oppo A15s özellikleri ve tasarımı

Modelin özelliklerine bakıldığında ilk olarak 6.52 inç HD+ ekran kendisini gösteriyor. IPS LCD olan ekranda 720 x 1600 piksel çözünürlük bulunuyor. Ekranın ortasında bir damla çentik yer alıyor. Ön kamera da bu çentik için yerleştirilmiş durumda. Bu özelliklerin A15 modeliyle benzerlikler gösterdiği görülüyor.

Oppo A15s özellikleri ve tasarımı incelendiğinde MediaTek Helio P35 işlemci görülüyor. 8 adet Cortex-A53 çekirdeğine sahip olan bu işlemci, 2.3 GHz hızına kadar çıkabiliyor. Bununla birlikte modelde IMG PowerVR GE8320 grafik birimi bulunuyor. İşlemciyle birlikte 8 GB RAM değeri bulunan model, 64 GB depolama alanına sahip.

Model üçlü kamera sistemine sahip olarak kutudan çıkacak. 13 Megapiksel ana kamera, 2 Megapiksel makro kamera ve 2 Megapiksel derinlik algılayıcı yer alan modelde, 5 Megapiksel ön kamera da görev alacak.

Oppo A15 gibi Android 10 ile kutudan çıkması beklenen modelde 4.200 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. Modelin hangi fiyatla satışa çıkacağı henüz belli değil.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.