Sanem Oktar Kimdir, Sanem Oktar nereli, Sanem Oktar kaç yaşında?

Halk TV’de Gündem Özel programına katılan DEVA Partisi Kurumsal İletişim Başkanı Sanem Oktar Kimdir, Sanem Oktar nereli, Sanem Oktar kaç yaşında?

Sanem Oktar Kimdir, Sanem Oktar nereli, Sanem Oktar kaç yaşında?
Yayınlama: 02.04.2021
Düzenleme: 02.04.2021 23:24

DEVA Partili Oktar, HDP ile ilgili kararını beğenmediği Anayasa Mahkemesi’nin kapatılmasını önerem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu tavrını ‘racon kesmek’ olarak nitelendirdi.

“Bir süredir Anayasa Mahkemesi’nin itibarsızlaştıran söylemlerin devam ettiğine dikkat çeken Oktar, Bahçeli’nin bunu bir adım daha öteye taşıdığını savundu. Oktar, yönetimdeki vesayete dikkat çekti.

Sanem Oktar, 1970 yılında İzmir’de doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Kariyerine 1993 yılında, 3 yıl boyunca Kilit Müşteri Yöneticisi ve Ticari Pazarlama Müdürü olarak görev yaptığı Colgate Palmolive Türkiye’de başladı. 1997 yılında ilk şirketi Tribeca İletişim Danışmanlığı’nı kurdu. İki yıl sonra satış ve pazarlama destek hizmetleri veren Tribal Satış ve Pazarlama Destek Hizmetleri’nin kurucu ortağı olan Oktar, 2000 yılında da veri tabanına dayalı pazarlama şirketi directCom şirketini kurdu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.