Serhat Parıl kimdir? Serhat Parıl nereli? EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’IN YENİ OYUNCUSU SERHAT PARIL KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde süregelen olayların akışını hızlandırarak heyecan seviyesini en uç noktada tutacak transfer hamlesine …

Serhat Parıl kimdir? Serhat Parıl nereli? EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’IN YENİ OYUNCUSU SERHAT PARIL KİMDİR?
Yayınlama: 02.02.2021

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde süregelen olayların akışını hızlandırarak heyecan seviyesini en uç noktada tutacak transfer hamlesine imza atıldı. Uzun yıllardır tutkunlarının vazgeçemediği yapımlar arasına kazınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la kameralar karşısına geçmeye hazırlanan Serhat Parıl’ın dizide Uğur rolünü üstleneceği açıklaması sevenleri tarafından memnuniyetle karşılandı. İzlenme oranlarında göz dolduran sonuçlar göstererek her hafta yüksek performans elde etmeyi başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Oktay Kaynarca’nın rol aldığı Hızır Çakırbeyli karakterinin husumet yaşadığı bir isim olarak gelecek Serhat Parıl kimdir?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’IN YENİ OYUNCUSU SERHAT PARIL KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncu kadrosuna adını yazdırarak taze kan getiren ünlü oyuncu Serhat Parıl, 27 Temmuz 1983 senesinde İzmir’de hayata gözlerini açmıştır.

Gerek dizi projelerinde boy gösteren gerekse tiyatro oyunlarında sahne alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Serhat Parıl, 2005 tarihinde lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur ve belirli bir dönem boyunca öğretmenlik mesleğini icra etmiştir.

Öte yandan Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü kazanan Serhat Parıl, çeşitli dizilerde oyunculuk yeteneğini sergileyerek adını çok geniş kitlelere duyurmuştır ve ve televizyon kariyerine ilk defa 2011 tarihinde yayına giren Babam İçin adlı dizi projesiyle adım atmıştır.

1.89 boya ve 85 kiloya sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Serhat Parıl, seslendirme çalışmalarında bulunmasının yanı sıra pandomim sanatıyla da yakından ilgileniyor. Bu bağlamda pek çok tiyatroda çocuklar ile beraber drama-tiyatro ve pandomim alanında çalışmalar gerçekleştirip gösteriler sunan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu, aynı zamanda birçok anaokullarında, etüt, eğitim ve kurs merkezlerinde drama eğitmenliği faaliyetlerini de yürütmektedir. 

SERHAT PARIL’IN ROL ALDIĞI DİZİ PROJELERİ:

-2011 – Babam İçin
-2013 – Medcezir
-2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem
-2016 – Cesur ve Güzel
-2017- Seven Ne Yapmaz

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.