Tutaşı: “Asfalt çalışmaları kısa sürede bitecek”

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ilçenin sorunlarına eğilen bir yapıda çalışmaların sürdüğüne dikkat çekerken, “Mardin AVM ve İl Müftülüğü arasındaki yolu kısa sürede bitireceğiz.” dedi.

Tutaşı: “Asfalt çalışmaları kısa sürede bitecek”
Yayınlama: 23.04.2020

Artuklu Belediyesi ilçede sorunları bitirmek adına çalışıyor. Bir yandan Coronavirus ile mücadelesini sürdüren belediye, diğer yandan Artuklu halkının beklentilerine yanıt veriyor. Bu bağlamda vatandaşların en çok istedikleri bir sorun daha bitiriliyor.

Mardin AVM ve İl Müftülüğü arasında yer alan yolda çalışmalar başlıyor. Özellikle sokağa çıkma yasağının uygulanacağı 4 günlük süre içinde önemli bir mesafe kat edilmesi planlanıyor. Çalışmaların sona ermesiyle her gün binlerce aracın geçtiği yol, Artuklu’ya yakışan bir duruma gelecek.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Her zaman hemşehrilerimizi dinliyor ve ilçemizin sorunlarını yok ediyoruz.” dedi.

Mardin AVM ve İl Müftülüğü arası yer alan yol için de vatandaşların beklenti içinde olduğunu dile getiren Tutaşı, “Biz her zaman vatandaşlarımızın beklentilerine yönelik hassasiyetimizi en üst seviyede tuttuk. Sorunları bizzat Artuklu halkının arasında olarak öğrendik ve ortak akıl ile sıkıntıları giderdik. 1 yıl içinde yaptığımız çalışmalar takdir kazandı. Biz bu çalışmaları yaz döneminde arttırarak devam ettireceğiz. Bize gelen şikayetlerin arasında Mardin AVM ve İl Müftülüğü arasındaki yol en baş sıralarda yer alıyordu. Biz bu konuda seçim döneminde söz vermiştik. Şimdi bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Çalışmaların kısa sürede bitirilmesini öngördüklerini dile getiren Tutaşı, “Özellikle geçtiğimiz yaz ve kış döneminde farklı kurumların alt yapı çalışmaları bölgede gerçekleşmişti. Biz bir daha bu yolda kazı olmaması için beklemiştik. Havaların düzelmesiyle birlikte yol çalışmamızı bitirmek için hemen harekete geçtik. Özellikle korona virüsü sebebiyle 4 günlük sokağa çıkma yasağı döneminde yol çalışmalarını hızlandıracağız. En kısa sürede de yolumuzu bitireceğiz. Yolun bitmesiyle ilçemizin kanayan yaralarından birini sona erdireceğiz. Artuklu için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerine son verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.