Vali Demirtaş, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Artuklu ilçesinin merkez ve kırsal mahallelerinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.

Vali Demirtaş, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi
Yayınlama: 11.01.2021

Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Mardin Muhtarlar Dernek Başkanı İsa Dal, Kumlu Mahallesi Muhtarı Abdülkerim Sezgin, Kötek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dengiz ve Yüce Mahallesi Muhtarı Selahattin Gür katıldı.

Mahallelerin mevcut sorun ve taleplerin değerlendirildiği toplantıda Vali Demirtaş,  gelen istek ve taleplerin imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

Vatandaşların beklentilerine cevap verecek hizmetlerin hızlı ve eksiksiz sunulmasında muhtarların tespit ve önerilerinin önemli olduğunu belirten Vali Demirtaş, “Şehrimizin dört bir yanındaki vatandaşlarımıza hizmet edebilmek ve onların bizden beklediği hizmeti sunabilmek için tüm birimlerimizle koordineli olarak sahada gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Hem kent merkezinde hem ilçelerimizde hem de kırsal mahallelerimizde sorumluluk alanımızda bulunan yollarda gerekli tüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak yol ve su sorunu olmayan bir Mardin için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artuklu’da içme suyu sorununu ilçenin çevresindeki kaynaklardan sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Daha sonra muhtarlara söz veren Vali Demirtaş, muhtarların mahallelerine ilişkin istek, talep ve şikâyetlerini tek tek dinledi.

Çalışmalardan ve sorunların kısa sürede çözülmesi konusunda memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarları, Vali Demirtaş’a teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.