WhatsApp karanlık mod için sevindirici haber!

Karanlık mod son dönemin en popüler konularından birisi haline geldi. Android 10 ve iOS 13 ile mobil cihazların işletim sistemi karanlık / dark mod ile uyumlu hale gelirken, WhatsApp karanlık mod özelliği de merakla bekleniyor.

WhatsApp karanlık mod için sevindirici haber!
Yayınlama: 12.11.2019

Instagram’ın ardından hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen WhatsApp’ın bu moda kavuşacağı net bir tarih yok. WhatsApp için bu özellik halen test edilmeye devam edilirken, sevindirici bir detay ortaya çıktı.

En son yayınlanan test sürümünde yani WhatsApp Beta 2.19.327‘nin kurulum dosyalarında yeni bir duvar kağıdı keşfedildi. WhatsApp’ın standartlaşan duvar kağıdının karanlık tema ile uyumlu hale getirildiğini görüyoruz.

Bu duvar kağıdı test sürecinin sonuna doğru yaklaşıldığını gösteren nihai detaylardan birisi. Yeni duvar kağıdının deseni önceki ile aynı, renkler ise karanlık moda özel olması nedeniyle siyah ağırlıklı.

Eğer WhatsApp’ın bu özelliği herkesin kullanımına sunmasını beklemek istemiyorsanız, yapmanız gereken oldukça basit. WhatsApp Beta programına kayıt olarak şimdiden keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.