Mardin’de 12 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

featured

Mardin’in Artuklu ve Nusaybin ilçelerinde kaçakçılık operasyonu düzenlendi. Operasyonda 12 bin 74 paket gümrük kaçağı sigara, 140 kilogram kaçak nargile tütünü ve 1 gram eroin ele geçirilirken 6 şüpheli gözaltına alındı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kaçakçılık olaylarının engellenmesine ve uyuşturucu satıcılarına yönelik farklı tarihlerde Artuklu ve Nusaybin ilçelerindeki bazı adreslere operasyon düzenlendi.

6 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda 12 bin 74 paket gümrük kaçağı sigara, 140 kilogram kaçak nargile tütünü ve 1 gram eroin ele geçirildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kızıltepe Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!