Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan Mardinli itfaiyecilere teşekkür

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş’ın talimatları doğrultusunda Antalya’ya gönderilen ve yangın bölgesinde çalışmalarını sürdüren Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekibini ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, üstün başarı ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

featured
0
Paylaş

Antalya’daki yangın bölgesinde söndürme çalışmalarını sürdüren Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekibi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından ziyaret edildi. Bakan Çavuşoğlu, yangın söndürme çalışmalarındaki üstün gayretlerinden dolayı ekibe teşekkür etti. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş da durumu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bu zorlu günleri atlatmak ve orman yangınlarını söndürmek için Antalya’da bulunan itfaiye ekibimizi Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ziyaret ederek gayretleri için teşekkür etti” ifadelerini kullandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 3 araç, 6 personel ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı 2 araç ve 4 personel yaklaşık 1 haftadır, Antalya bölgesinde devam eden yangınlara müdahale ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kızıltepe Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!