Mardin’de Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Yaya Hayatını Kaybetti

Mardin’in Artuklu ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 58 yaşındaki Feyziye Öziş isimli kadın yaşamını yitirdi.

featured

Kaza, akşam saatlerinde Artuklu Kaymakamlığı önündeki Vali Ozan Caddesi’nde meydana geldi. Motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu savrulan araçlardan biri, o sırada yaya olarak karşıya geçmekte olan Feyziye Öziş’e çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü ve Öziş, ambulansla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Feyziye Öziş kurtarılamadı. Feyziye Öziş’in cenazesi, Veydissımmak Mezarlığı’nda defnedilecek.

Cenazesi morga kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kızıltepe Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!