Mardin’de PKK operasyonu: 6 tutuklama

Mardin’in Derik ilçesinde terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 9 şüpheliden 6’sı tutuklanırken 3'ü serbest bırakıldı.

featured
0
Paylaş

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince geçen yıl Derik ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen ve turuncu listede yer alan GAP-Rıha Fırat Eyalet sorumlusu “Karker Deşti” kod adlı Servet Demir’in de bulunduğu 4 PKK’lıya yardım ve yataklık edenlere yönelik bazı adreslere düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6’sı tutuklandı, 3’ü serbest bırakıldı. Öte yandan, firari bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kızıltepe Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!