AK Parti Midyat İlçe Başkanı istifa etti

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan, İlçe başkanlığından istifa etti.

AK Parti Midyat İlçe Başkanı istifa etti
Yayınlama: 21.12.2019
Düzenleme: 21.12.2019 14:49

Mardin AK Parti Midyat İlçe Teşkilatı’nın 7. Olağan İlçe Kongresi öncesi ilçe başkanı Bekir Melih Güneştan istifa ettiğini duyurdu.

2014 yılından beri ilçe başkanı görevini yürüten Güneştan, genel merkez ile yapılan istişareler sonuçta istifa kararı aldığını açıkladı.

Partinin bir neferi olarak çalışmayı sürdüreceğini belirten Güneştan açıklamasında, “Değerli Midyatlı hemşehrilerim sevgili kardeşlerim. Genel Merkez ile yapmış olduğum istişareler neticesinde 7.Olağan kongrede aday olmama kararı almış bulunmaktayım. 2014 yılından bu yana büyük bir onur ve şerefle yürütmüş bulunduğum Midyat Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan siyaset yaptığı müddetçe kendisine hizmet etmeye devam edeceğimi partimin bir neferi olarak çalışacağımı bilmenizi isterim. Teşkilatımızın tüm kademelerine, Muhtarlarımıza kanaat önderlerimize ve kadir şinas Midyat halkına şahsıma vermiş oldukları destekten ötürü sonsuz teşekkür ederim. Görev süremce istemeyerek kırmış olduğum hemşehrilerimden özür diler hepinize saygılar sunar hakkınızı helal etmeniz isterim” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.