Akyel Yapı Market Kızıltepe’den tüm Türkiye’ye satış yapıyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yapı market sektörünün öncü markası olan Akyel Yapı market sektöründeki tecrübe, kalite, fiyat ve geniş ürün yelpazesiyle tüm Türkiye’ye satış gerçekleştirerek dikkatleri üzerine çekiyor.

Akyel Yapı Market Kızıltepe’den tüm Türkiye’ye satış yapıyor
Yayınlama: 31.12.2019
Düzenleme: 31.12.2019 12:09

Merkez Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Mardin Caddesi üzerinde yapı market sektöründe hizmet veren Akyel Yapı Market, sektöründe Türkiye’nin önemli markaların yetkili bayisi olmanın yanı sıra güvenilirliği, hizmet kalitesi ve rekabetsiz fiyatlar ile yapı tasarımda ihtiyaç duyulan malzemeleri müşterilerine ulaştırıyor.

Her zaman daha kaliteli hizmet çabası içinde olup müşteri memnuniyetini önemsediklerini söyleyen Akyel Yapı Market Kızıltepe şubesi sahibi Ali Akyel, severek ve büyük bir heyecanla sürdürdükleri yapı market sektöründe müşterilerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek için geniş bir hizmet ağıyla hizmet verdiklerini kaydetti.

Çalıştıkları tüm alanlarda en iyi hizmeti sunma ilkesiyle Kızıltepe’den tüm Türkiye’ye hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Akyel, “Kalite ve rekabetsiz fiyatlarla yapı market sektöründe örnek bir kuruluş olmayı sürdüreceğiz. Merkezi Kızıltepe olmak üzere Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde de hizmet veriyoruz. Satış ve üretim olarak 7 noktada müşterilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen Akyel Yapı Markette, iç ve dış cephe boyaları, elektrikli el aletleri, kırıcı, delici, matkap çeşitleri, akülü matkap vidalama çeşitleri, transpaletler, kompresörler,  benzinli ağaç kesme motorları, inşaat asansörleri, genel inşaat malzemeleri,  alçıplaka asma tavan ve bölme duvar aksesuarları, karopan model çeşitleri, PVC asma tavan çeşitleri, metal asma modelleri, elektrik ve su tesisat malzemeleri, iş güvenliği ekipmanları, duvar kağıtları, dekorasyon, hırdavat çeşitleri ve yapıda ihtiyaç duyulan A’dan Z’ye tüm ürünlerin en uygun fiyatla bulunabileceği tek adres.

Akyel Yapı Market adres, Cumhuriyet Mahallesi Mardin Caddesi NO 92/2 Kızıltepe. İletişim 0482 312 4421

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.