Ayşenur Arslan kimdir? Ayşenur Arslan Nerelidir? Ayşenur Arslan kaç yaşında

Halk TV’de yayınlanan Ayşenur Arslan’ın programında bu haftaki konu, başörtüsü ve sakal oldu. Peki Ayşenur Arslan kimdir? Ayşenur Arslan Nerelidir? Ayşenur Arslan kaç yaşında

Ayşenur Arslan kimdir? Ayşenur Arslan Nerelidir? Ayşenur Arslan kaç yaşında
Yayınlama: 10.05.2020
Düzenleme: 10.05.2020 04:24

Arslan’ın programına katılan konuk ise Çağdaş Eğitim Vakfı Kurucu Başkanı Gülseven Yaşer, kendi İslam inancında yer alan uygulamaları anlattı. Gülseven Yaşer, 28 Şubat sürecinde de başörtüsü karşıtı televizyon programlarının en tanındık isimlerinden birisiydi. 

Böyle örtünme yok
Başörtünün ve sakalın İslamiyet’le örtüşmediğini belirten Yaşer, “Arap kültürüyle bütün kızlarımızı Arap kadınlarına benzettirdiler. Esasında dinden gelen herhangi bir uygulama bizim gerçek aydın bilginlerimiz tarafından söylendi. Böyle bir örtünme yok şeyde. Ama Arap geleneğinde var.

Bir de sakal var
Şimdi sakallar. Kapkara yüzler. Biz zaten esmer bir milletiz. Biliyorsunuz ve ne oluyor, bütün o yüzler hiç gözükmüyor.” ifadelerini kullandı.

Arslan: Bari sakala karışmayalım
Ayşegül Arslan ise bu ifadelerin ardından gülerek, “Neyse artık bari sakala karışmayalım!” diyerek cevap verdi.

Her sakal her anlama gelmiyor
Gülseven Yaşer, bu cevap üzerine, “Sakal, sakal her sakal her anlama gelmiyor tabii yani. Aynı anlama gelmiyor. Peygamberimiz sakallı ama Ebu Cehil’de karşısında o da sakallı.” dedi.

AYŞENUR ARSLAN KİMDİR? AYŞENUR ARSLAN Nerelidir?

16 Eylül 1950 tarihinde doğan Ayşenur Arslan aslen Aydınlıdır. İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünden 1972 yılında mezun olmuştur.

Gazeteciliği 1974 yılında TRT’de muhabir olarak başlamıştır. 1982 yılında Güneş Gazetesi’nde haber müdürü olduktan 2 yıl sonra istifa etmiştir ve Nokta Dergisi’nde çalışmaya başlamıştır. Daha sonra Söz Gazetesi’nde çalışmaya başlayan Aslan buradan da ayrıldıktan sonra Türkiye’nin ilk yerel dergisini hazırlamıştır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.