Deva Partisi Midyat İlçe Başkanlığına Mehmet Beşir Romioğlu seçildi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Mardin’de kongre sürecini başlattı ve bu kapsamda ilk kongresini gerçekleştirdi.

Deva Partisi Midyat İlçe Başkanlığına Mehmet Beşir Romioğlu seçildi
Yayınlama: 29.09.2020

Deva Partisi tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Mardin’de de teşkilatlanmasını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Baro yönetiminde yer alan Avukat Mesut Aydoğan’ın Kurucu İl Başkanı olarak belirlenmesinin ardından, 5 kişilik İl Kurucu Heyeti belirlenmişti. İl Kurucu heyeti çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüp ilk etapta 30 kişiden oluşan İl Yönetim Kurulu’nu ve Midyat, Ömerli ve Dargeçit İlçe Başkanlarını kamuoyuna tanıttı. Geri kalan ilçeler için de çalışmalarda sona yaklaşan Deva Partisi Mardin teşkilatı kongre sürecinin startını da tarihi kent Midyat ilçesinden verdi.

Coşkulu bir katılımla yapılan Midyat 1. Olağan İlçe kongresine; eski bakan ve Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün eski bakan, deva partisi Mardin il Başkanı Av Mesut Aydoğan, Deva Partisi Diyarbakır il Başkanı Av Cihan Ülsen, Şırnak İl Başkanı Gühdar Zeyrek katıldı.

Coşkulu geçen kongrede ilçe Başkanlığına tek liste ile katılan kurucu başkan Av Mehmet Beşir Romioğlu seçildi.

Pandemi sürecinden dolayı sosyal mesafeye ve davetli sayısına azami ölçüde dikkat edilen kongre ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından misafirlere Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından kongreye özel gönderilen mesajı okundu.

Sonrasında ise açılış konuşmasını yapan il başkanı Mesut Aydoğan, şunları ifade etti:Partimizin her vatandaşımızın sorununa, derdine ve ülkemizin sorunlarına deva olacağından kuşkumuz yoktur. Yolumuz zor ve meşakkatli bir yoldur. Biz bu yola ikna edilmişlerle değil, inanmışlarla çıktık. Unutmayalım ki her şey inançla başlar. Deva Partimizin ilk kongresini bugün burada gerçekleştiriyor olacağız. Görev alacak bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Aramıza katılan arkadaşların bizlere büyük güç kattıklarını ifade etmek istiyorum.” diyerek kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.