Gazeteciler iftarda buluştu

Mardin merkez ve ilçelerinde görev yapan gazeteciler iftar programında buluştu.

Gazeteciler iftarda buluştu
Yayınlama: 23.03.2024

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti’nin düzenlediği geleneksel iftar programı Mardin Öğretmenevi’nde gerçekleşti. Mardin’de görev yapan yerel ve ulusal gazetecilerin katıldığı iftar programı samimi ve sıcak bir ortamda geçti. Programın ardından konuşan Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, tüm gazetecilerin mübarek Ramazan ayını kutladı.

Üründü, Mardin’deki gazetecileri bir araya getirmenin mutluluğunu dile getirdi.

Gazze’deki katliama dikkat çekti

Üründü’nün konuşmasında şu ifadelere yer verildi:

“Zihin ve gönül dünyamızın daha huzurlu, daha müreffeh olduğu nice Ramazanları birlikte idrak ederiz. Bu güzel akşamda bize ev sahipliği yapan Mardin Öğretmenevimizin değerli müdürüne ve personeline çok teşekkür ediyoruz. Çok lezzetli bir yemekti. Ancak yemeğin lezzetine bakılmaz, malum Gazze’deki insanlar çok zor şartlar altında yaşıyorlar. Dolayısıyla yemek ayrımı önemli değil; böyle mütevazi bir ortamda bir arada olmak bizim için çok önemliydi. Bizi kırmayıp bu akşam bizimle olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Allah hepinize gazeteci şansı versin.”

Öğretmenevi tepeden tırnağa yenilendi

Programın ardından gazetecilere çay ikramında bulunan Öğretmenevi Müdürü Abdulbasit Deniz, öğretmenevinde yapılan çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi.

Deniz, son yıllarda turizm alanında Mardin’de artan ihtiyaca cevap verebilmek için öğretmenevinin baştan aşağı yenilendiğini belirtti.

Kaliteli Hizmet

Deniz, bu yeniliklerin turizm alanındaki talebe karşılık geldiğini ve öğretmenevinin konforlu ve estetik bir ortam sunarak Mardin’in kaliteli hizmet adresi haline geldiğini vurguladı.

“820 depremzedeyi ağırladık”

Öğretmenevi Müdürü Deniz, Artuklu Öğretmenevi’nde düğün, nişan ve yemekli organizasyonlar da düzenlediklerini belirtirken, 2023 yılında yaşanan depremin ardından bin 820 depremzede misafiri ağırladıklarını ve turizmde yaşanan zorluklara rağmen kaliteli hizmetlerine devam ettiklerini ifade etti.

Yapılan tadilat hakkında da açıklamalarda bulunan müdür Deniz, 2023 yılında otel kısmının bakımının tamamlandığını ve 4 yıldızlı otel şeklinde hizmete açıldığını belirtti. Öğretmenevinde toplamda 34 oda ve 75 yatak ile misafirlere hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.