İlçe Başkanı İlhan’dan ‘evindekal’ çağrısı

Korona virüs salgını Türkiye’de etkisini artırmaya devam ederken Saadet Partisi Kızıltepe ilçe başkanı Hacı İlhan, Kızıltepelilere çağrıda bulunarak evlerinde kalmalarını istedi.

İlçe Başkanı İlhan’dan ‘evindekal’ çağrısı
Yayınlama: 05.04.2020
Düzenleme: 05.04.2020 14:27

Türkiye’de giderek artan korona virüsü vakalarının yayılmasını önlemek için çeşitli yasaklar ve tedbirler alınırken siyasi partilerde salgının yayılmasını önlenmesi için zaruri ihtiyaç olmadıkça evde kalma çağrıları yapıyor.

Kızıltepe’de alınan önlem ve başlayan yasaklara rağmen zaman zaman yoğunluk yaşadığını belirten Saadet Partisi Kızıltepe ilçe başkanı Hacı İlhan, yaptığı açıklamada Kızıltepelilerin evlerinde kalmasını istedi.

İlhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Korana virüs dediğimiz zehir maalesef ülkemize sıçramış. Ülkemiz zorlu günlerden geçiyor ve bu zorlu günleri hep beraber Allah’ın izniyle aşacağımızdan eminim. Hepimizin sadece duyarlı olması lazım. Sosyal medyayı takip edelim. Sağlık bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın sözlerini dikkate alalım. İşimiz olmadığı sürece dışarı çıkmamaya özen gösterelim. Tokalaşmayı en azından korana virüs dediğimiz zehir geçene kadar ara verelim. Hastalığımız ciddi olmadığı sürece hastanelere gitmeyelim. 112’yi arayıp kendilerinin bize ulaşmalarını sağlayabiliriz. Kalabalık ortamlardan uzak kalalım. İşyerlerimizi dezenfekte edelim. Eğer hepimiz bu kurallara uyarsak inşallah Ülkemiz bu savaşı kazanacaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.