İskenderun’daki feci kaza Mardin’de yürekleri dağladı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni boşalan tırın, polis ekiplerinin uygulama noktasındaki araçlara çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı. Feci kazada Mardinli Burhan İsakoğlu ile oğlu Onur İsakoğlu’da hayatını kaybetti.

İskenderun’daki feci kaza Mardin’de yürekleri dağladı
Yayınlama: 03.04.2020
Düzenleme: 03.04.2020 00:54

Hatay-Belen kara yolundan İskenderun istikametine seyreden Bayram A. idaresindeki 33 CSF 03 plakalı zeytinyağı yüklü tırın Denizalayı Kavşağı yakınlarında freni boşaldı. Kamyon ve tırların girişinin yasak olduğu şehir merkezine yönelen tır korna çalarak ilerlemeye devam etti ve polisin koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulama yaptığı bölgede beklemekte olan araçlara çarptı.

25 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 5 kişi yaşamını yitirdi 23 kişi yaralandı. Çevre hastanelerde yaralılar tedavi altına alınırken feci kazada Mardinli Burhan İsakoğlu ile oğlu Onur İsakoğlu’da hayatını kaybetti.

Freni patlayan tırın durmadan önce son çarptığı araçta oldukları öğrenilen baba Burhan İsakoğlu ile Onur İsakoğlu, heryere birlikte gider, her zaman beraber vakit geçirirlerdi.

Oğluyla beraber hayatını kaybeden Burhan İsakoğlu, yine canından çok sevdiği oğlundan ayrılmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.