Kaymakam Çam, çalışmaları yerinde inceledi

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Çam, çalışmaları yerinde inceledi
Yayınlama: 25.12.2019
Düzenleme: 25.12.2019 21:08

Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Kızıltepe ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğince ilçede yürütülen parke kaplama ve sağanak yağmurlar sonrasında alt yapının yetersiz kalarak, su taşkınlarının olabileceği bölgelerde sorunlarına çözümüne yönelik süren yağmur suyu drenaj hattı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ensaf ve vatandaşlar ile sürekli bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen Çam, Kızıltepe’nin çeşitli noktaların da Fen İşleri Müdürlünce ve MARSU tarafından devam eden çalışmaların kısa zaman da bitirilmesine yönelik talimatlar verdi.

Başlatılan çalışmaların hızlandırılarak en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşların kullanabileceği hale getirilmesi için hızlandırılma talimatı veren Çam, sıkıntısız bir kış geçirilmesi için şehir merkezinin dört bir yanında yapılan çalışmaları anbean takip ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.