Kaymakam Çam: Kızıltepe’nin ismini Türkiye’de voleybolda hafızalara kazıyacağız

Yeni Kızıltepe Spor Niksar Belediye maçını şeref tribününden takip eden Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, “Bu şehre rol model olacak, bu şehrin ismini bütün Türkiye’de voleybolda hafızalara kazıyacağız. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bunu başarırız inşallah.” dedi.

Kaymakam Çam: Kızıltepe’nin ismini Türkiye’de voleybolda hafızalara kazıyacağız
Yayınlama: 14.12.2020

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)  Voleybol Erkekler 1 Lig’inde oynanan müsabakada Yeni Kızıltepe Spor kendi sahasında rakibi Niksar Belediyespor’u 3-0 yendi. Maçı şeref tribününden takip eden Kaymakam Hüseyin Çam, maç sonunda parkeye inerek voleybolcuları galibiyet için kutladı.

“Bu şehre yakışanı yapacağız”

Şehre yakışanı yapacaklarını belirten Kaymakam Çam, “İnşallah bundan sonraki süreçte de böyle güzel oyunlarla birlikte hedefimizi ulaşacağız. Bu şehre yakışanı yapacağız. Bu şehre rol model olacak, bu şehrin ismini bütün Türkiye’de voleybolda hafızalara kazıyacağız. Oyuncularımızı tebrik ediyorum.  Bunu başarırız inşallah.” dedi.

“Oyuncularım hedefin farkındalar”

Yeni Kızıltepe Spor hocası Antrenörü Akif Gürgen, “Son iki haftadır 3-0’lık skorlarla kazanıyoruz  ama şu çok önemli kaybedilen 3-4 maç var bunların telafisi için artık kaybetmememiz gerekiyor. Bu çocuklar inanılmaz oynuyorlar, özellikle antrenmanlarda çok memnunum. Oyuncularım hedefin farkındalar. Bugünde zor olacağını biliyorduk çünkü Niksar kadrosu tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım.” diye konuştu.

“Rakibimiz güçlüydü ama karşımızda duramadı”

Yeni Kızıltepe Spor oyuncularından Ertan Debreli ise “Bu gün takım olarak çok iyi motive olduk.  Çok mutlu olduk, inandık ve iyi bir takım oyunu sergiledik.  Rakibimiz güçlüydü ama karşımızda duramadı.  Takım arkadaşlarımın emeğine sağlık.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.