Kızıltepe’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde tüm yurtta ve dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Kızıltepe’de de düzenlenen törenle anıldı.

Kızıltepe’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü
Yayınlama: 10.11.2019
Düzenleme: 10.11.2019 12:50

Atatürk’ü anma programı Kızıltepe Kaymakamlığı bahçesinde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı. Yapılan çelenk sunma töreninde Kızıltepe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Kızıltepe Belediye Başkanlığı çelenkleri sırasıyla Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ve Garnizon Komutanı Albay Atilla Terzioğlu tarafından Atatürk Anıtı’na sunuldu.

Programın devamında saat 9’u 5 geçe siren eşliğinde saygı 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son bulan çelenk sunma törenine Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Garnizon Komutanı Albay Atilla Terzioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, kurum müdürleri, askeri erkan, siyasi partiler temsilcileri, gaziler, şehit yakınları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen anma programı Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen çeşitli etkinlilerle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.