Kızıltepe’de güvenlik nedeniyle kapatılan yol trafiğe açıldı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde güvenlik nedeniyle bir kısmı beton bloklarla kapatılan yol trafiğe açıldı.

Kızıltepe’de güvenlik nedeniyle kapatılan yol trafiğe açıldı
Yayınlama: 08.11.2019
Düzenleme: 08.11.2019 23:03

Kızıltepe Kaymakamlığı önünde uzun bir süredir güvenlik nedeniyle kapalı olan yol, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın talimatları doğrultusunda yeniden trafiğe açıldı.  Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Çam, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinlemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkan Vekili Kaymakam Çam, Sanayi Sitesindeki esnaflarla bir araya gelerek esnaflar için büyük bir mağduriyet oluşturan yolun açılması için ilgili birimlere talimat verirken yoldaki beton bloklar kısa süre sonra kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

Bir kısmı beton bloklarla kapatılan yolun yeniden trafiğe açılmasını memnuiyetle karşılayan esnaflar Belediye Başkan Vekili Kaymakam Çam’a teşekkür etti.

Uzun bir süredir kapalı olması nedeniyle bozulan yolun onarılması içinde Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar başlatılırken Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, mutlu bir Kızıltepe için altyapıdan üstyapıya kadar tüm çalışmaların Mardin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde hızlandırılacağını müjdesini verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.