Kızıltepe’de yasak ile birlikte tüm alanlar dezenfekte edildi

İçişleri Bakanlığı’nın 30 büyükşehir ile Zonguldak’ta başlattığı sokağa çıkma yasağını fırsat bilen Kızıltepe Belediyesi ekipleri boş kalan cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışması yaptı.

Kızıltepe’de yasak ile birlikte tüm alanlar dezenfekte edildi
Yayınlama: 11.04.2020

Tüm dünyada tedirginliğe neden olan Korona virüs salgınına karşı ilk günden bu yana çalışmalarını titizlikle sürdüren Kızıltepe Belediyesi, sokağa çıkma yasağıyla birlikte çalışmalarını en üst seviyeye çıkardı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yasak ile birlikte boş kalan cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmaları yaptı. Cumhuriyet Meydanı ve caddelerde bulunan duraklar, elektrik direkleri, çöp konteynerleri, tabelalar, işyeri kepenkleri yine vatandaşların yoğun olarak bulunduğu şehir merkezinde bulunan mahalle araları ekiplerce titizlikle ilaçlanırken sokaklar dip köşe yıkandı. Çalışmalar kapsamında temizlik ekiplerde sokaklardaki temizlik yaptı.

Halkın yoğun olarak kullanılan caddeler ve sokakların dezenfekte çalışmalarının aralıksız olarak 24 saat esasına göre devam ettiği bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.