Kızıltepe’yi Yasa Boğan Veda

Mardin’de akrabalarının cenazesine katıldıktan sonra dönüş yolunda, Antalya Akseki yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Tuncer ailesinden 4 kardeş yan yana toprağa verildi.

Kızıltepe’yi Yasa Boğan Veda
Yayınlama: 20.09.2019
Düzenleme: 20.10.2019 23:47

Mardin’de akrabalarının cenazesine katıldıktan sonra dönüş yolunda, Antalya Akseki yakınlarında geçirdikleri trafik kazası sonrası vefat eden Tuncer ailesinden 4 kardeşin tabutları yan yana Kızıltepe’ye bağlı Arıklı (Mustafamêlik) köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Antalya’nın Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında vefat eden Mahsun Tuncer, Mecit Tuncer, Mehmet Ali Tuncer ve Bişar Tuncer’in cenazeleri İstanbul’dan tarifeli uçakla aktarmalı olarak Mardin Havalimanı’na getirildi.  Havalimanında akrabaları ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan cenazeler, Kızıltepe’ye bağlı Arıklı (Mustafamêlik) köyünde defnedilmek üzere köye getirilerek kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, İlçe Müftüsü Masum Taşçı, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kazada hayatlarının kaybeden 4 kardeşten 3’ünün evli olduğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.