Mardin Büyükşehir Başakspor Şampiyon Gibi Uğurlandı

Bölgesel Amatör Lig’de pazar günü İl Özel İdarespor ile 3.Lige çıkma yolunda çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Mardin Büyükşehir Başakspor’u, Siirt yolculuğunda taraftarları büyük bir coşkuyla uğurlandı.

Mardin Büyükşehir Başakspor Şampiyon Gibi Uğurlandı
Yayınlama: 14.03.2020
Düzenleme: 14.03.2020 18:45

Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluğun düğümünü çözecek maç için heyecan dorukta. Yenilgisiz namağlup şampiyonluk iddiasını sürdüren Mardin Büyükşehir Başakspor, ligin ikincisi durumunda olan Siirtspor maçı için yola çıktı.

Şampiyonluk düğümünü çözecek maça saatler kala Başakspor taraftarları, takımlarını meşaleler ve konfetiler eşliğinde seyircisiz oynanacak olan maç için uğurladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nın önünde toplanan taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyleyerek uğurladı.

Sevgi gösterileri arasında uğurlanan takımın moralinin oldukça yüksek olduğu gözlemlenirken, taraftarlar alınacak galibiyetten emin oldukları ve işin Siirt’te elde edilecek galibiyetle şampiyonluğun göğüslenileceğine inanıyor.

Uzun yıllardan beri profesyonel lig heyecanından uzak kalan Mardin’de ise şehir şampiyonluk havasına girmiş durumda; Şehrin caddelerinde Başakspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dileyen pankart ve afişler asılırken, şehrin cadde ve sokakları sarı – lacivertli takımın bayraklarıyla süslendi. Tezahüratlarla takımlarına destekte bulunan taraftarların coşkusuna otobüs içindeki oyuncular da ortak oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.