Mardin şehidi gözyaşları arasında uğurlandı

Derik ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Önek’in cenazesi düzenlenen törenle memleketi Gaziantep’in Nurdağı’daki babaevine gönderildi.

Mardin şehidi gözyaşları arasında uğurlandı
Yayınlama: 21.10.2019

İlker Düzova Kışlasında düzenlenen uğurlama törenine Mardin Valisi Mustafa Yaman, Derik Kaymakamı Hakan Kafkas, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç ile şehidin silah arkadaşları katıldı.

Törende, bir yaşındaki oğlu Muhammed Miraç ile katılan şehidin eşi Bahar, annesi Pakize ve babası Ökkeş Önek duygulu anlar yaşadı.

Tören, şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesinin getirilmesinin ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Önek için saygı duruşunda bulunmasıyla başladı. Şehidin özgeçmişinin okunması ile devam eden törende, okunan duadan sonra helallik istendi. Ardından silah arkadaşları tarafından omuzlara alınan Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Önek’in naaşı, tekbirler eşliğinde askeri helikoptere konularak, memleketi Gaziantep’in Nurdağı ilçesine uğurlandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.