Mardin’de sağlık çalışanlarına tatlı ikramı

Mardin’de Sadık künefe tarafından devlet hastanesinde çalışan sağlık personeline tatlı ikram edildi.

Mardin’de sağlık çalışanlarına tatlı ikramı
Yayınlama: 23.03.2020

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle özveriyle mesai yapan sağlık çalışanlarına esnaf da destek veriyor.  Bölge illerinde olduğu gibi Mardin’de de faaliyetlerini sürdüren Sadık Künefe’nin sahibi işadamı Sadık Bural, Koronavirüs salgını nedeniyle yoğun çalışma temposu içinde zor ve yorgun günler geçiren sağlık çalışanlarına künefe ikramında bulunarak destek oldu.

Mardin Devlet Hastanesi’nde öğle mesaisi arasında hastane yemekhanesinde yemek yiyen bin 100 personele Sadık Künefe’nin spesiyal tatlı çeşitlerinden ikramda bulunan işadamı Sadık Bural, toplum sağlığı için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarının yanında olduklarını söyledi.

Salgın nedeniyle zor günler geçiren sağlık çalışanlarının görevlerini fazlasıyla yerine getirdiğini kaydeden Bural, “Bütün dünyayı etkisi altına alınan Koronavirüs salgını ülkemizde de etkisini hissettiriyor. Küresel bir salgın olan bu hastalıkla mücadelede sağlık çalışanlarımız, kendi sağlıklarını görmezden gelerek, yorgun bedenlerine aldırış etmeden çalışıyorlar. Bizler de sosyal sorumluluk projemiz kapsamında sağlık çalışanlarımızın hem ağzını tatlandırmak, hem de çalışma motivasyonlarına bir nebze de olsa destek olmak için 1100 sağlık çalışanımıza tatlı ikram ettik. Böylelikle sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk.” dedi

Mardin Devlet Hastanesi Müdürü Cebrail Kösen, Sadık künefe çalışanları ve sahibi Sadık Bural’a göstermiş oldukları nezaketten ve destekten ötürü teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.