Midyat AK Parti’de Atilla Yarış, güven tazeledi

AK Parti Midyat 7.Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığı görevini yürüten Atilla Yarış, güven tazeleyerek yeni yönetimiyle birlikte yeni dönemine başlamış oldu.

Midyat AK Parti’de Atilla Yarış, güven tazeledi
Yayınlama: 13.09.2020

AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı görevini bir yıla aşkın süredir vekaleten sürdürmekte olan Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, gerçekleştirilen 7. olağan kongrede tek listeyle gidilen seçimde güven tazeledi.

Midyat Kapalı Spor salonunda düzenlenen 7. olağan kongre pandemi hassasiyeti nedeniyle sınırlı sayıdaki katılımla gerçekleşmiş olmasına karşın coşku içinde geçti.

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, AK Parti 24. Dönem Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti 5. Dönem İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, 21. Dönem Mardin Milletvekili ve Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan ile eski ve yeni dönem ilçe başkanları ile teşkilat mensuplarının hazır bulunduğu kongre salonuna coşku hakimdi.

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı A.Vahap Alman’nın başkanlığını yaptığı divan kurulu tarafından yönetilen kongre; Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış’ın konuşmasıyla başladı. Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in belediyenin sürdürdüğü çalışmalar devam eden projelere dikkat çektiği konuşmasının ardından konuşan Mardin AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, 18 yıla aşın süredir tek başına iktidar olan AK Parti hükumetlerinin Türkiye’ye yaşattığı değişim ve dönüşümden örnekler verdi.

AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin artık üzerine oyun kurulan bir ülke olmaktan çıktığını kendi yerli ve milli politikalarını Dünya’ya kabul ettiren bir ülke haline geldiğini kaydeden İl Başkanı Kılıç, 19 yıldır olduğu gibi AK kadrolarımızla inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Sorumluluğumuzun ağırlığının farkındayız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kendi yerli ve milli savunma sistemini kuran, yurt dışında kendi milli çıkarlarını gözetleyerek, milli bir duruşla kendi politikalarını ve şartlarını dayatan küresel bir güç haline gelen güçlü bir Türkiye olduk. Suriye’de, Libya’da, Akdeniz’de, Ege’de verilen mücadeleye hep birlikte şahit oluyoruz.” dedi.

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, pandemi hassasiyeti nedeniyle selamlamayla sınırlandırdığı konuşmasının ardından kongrede tek listeyle gidilen seçimde başkan Atilla Yarış güven tazeleyerek yeni döneme yeniden başlamış oldu.

Kongrenin ardından Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, davetlilerin onuruna yemek verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.