Milletvekili Demirkaya’dan Kızıltepe Devlet Hastanesine Bayram Ziyareti

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Kurban bayramın dolayısıyla sağlık çalışanlarına, hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulundu.

Milletvekili Demirkaya’dan Kızıltepe Devlet Hastanesine Bayram Ziyareti
Yayınlama: 22.07.2021
Düzenleme: 22.07.2021 17:31

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, seçim bölgesi Kızıltepe ilçesinde gerçekleştirdiği Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Kızıltepe Devlet Hastanesine ziyarette bulunarak sağlık çalışanları, hasta yakınları ve hastanede tedavi gören hastaların bayramını kutladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle büyük özveriyle gece gündüz demeden ailesinden uzak, büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlarının tek tek bayramını kutlayan Demirkaya, sağlık çalışanlarıyla bir süre sohbet etti.

Milletvekili Demirkaya ardından hastane yetkilileriyle beraber servislerde tedavi gören hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ileterek hasta ve yakınlarının bayramını da kutlayarak talep ve isteklerini dinledi.

Milletvekili Demirkaya, “Sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, bütün hastalarımıza Rabbim’den acil şifalar diliyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.