Movapark AVM kiracılarından kira talep etmeyecek

Movapark Alışveriş Merkezi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tedbir kapsamında mağazalardan kira almayacağını duyurdu.

Movapark AVM kiracılarından kira talep etmeyecek
Yayınlama: 25.03.2020

Küresel salgın nedeniyle geçirdiğimiz bu zor günlerde AVM’ler de özveride bulunmayı sürdürüyor. Salgın karşı alınan tedbirler kapsamında faaliyetlerini geçici olarak durduran Movapark Alışveriş Merkezi kiracılarına bu süreçte destek olmak amacıyla kira almayacağını açıkladı.

Movapark Alışveriş Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, “Tüm Dünya’yı tehdit eden COVID-19 salgını sebebiyle 20 Mart tarihinde kapatma kararı aldığımız alışveriş merkezimizde kiracılarımızı düşünüyor ve destekliyoruz. Hükümetin açıklamış olduğu “Ekonomik İstikrar Kalkanı” kapsamında, bu kararı bu zorlu günlerin aşılmasında önemli bir adım olarak görmekteyiz. Bu kapsamda bizler de birlik ve beraberlik düşüncesiyle 15 Mart-30 Nisan tarihleri arasında kapalı olan kiracılarımızdan kira bedellerini almayacağımızı duyururuz. En kısa sürede ülkemizin eski refahına kavuşması dileği ile sağlıkla kalın” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.