Nusaybin’de parklar ve 4 cami 14 gün boyunca kapatıldı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında parklar ve 4 caminin 14 gün süreyle kapatıldığı bildirildi.

Nusaybin’de parklar ve 4 cami 14 gün boyunca kapatıldı
Yayınlama: 25.06.2020
Düzenleme: 25.06.2020 16:50

Nusaybin Kaymakamı Mehmet Balıkçılar Başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu,  Fırat ve Abdulkadir Paşa mahallesindeki artan ve kaynağı tespit edilmeyen yeni tip Coronavirus vakaları nedeniyle yeni tedbirler alınmasını uygun gördü.

Kurul tarafından alınan yeni tip Coronavirus (Covid-19) alınan tedbirler kamuoyuyla paylaşıldı.

Tedbirler kapsamında ilçedeki tüm parkların 14 gün boyunca kullanıma kapatılması ve parkların aydınlatma lambalarının kapalı tutulması kararı alındığı kaydedildi.

Fırat ve Abdulkadir Paşa Mahallelerinde bulunan TOKİ Molla Osman, TOKİ Seyit Feyzullah Cindioğlu, Hacı Nuri Dilmen ve Seyyitler Camilerinin 24 Haziran tarihinden itibaren 14 gün boyunca kapatıldığı ifade edildi.

Ayrıca kafe, restoran, çay bahçelerinin ve toplu oturma yerlerinin kolluk kuvvet ekipleri tarafından sıkı bir şekilde denetlenmesine karar verildi.

Öte yanda Nusaybin Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar sonrası ilçede denetimlere başladı.

Özellikle Abdulkadir Paşa ve Fırat mahallelerinde vatandaşların sokağa çıkmadıkları gözlendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.