Porduğan “Önleme uymayana ceza verilecek”

Mardin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Pordoğan, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kuaför, berber, güzellik merkezlerinin faaliyetleri durdurulmasına kararına herkesin uyması çağrısında bulundu.

Porduğan “Önleme uymayana ceza verilecek”
Yayınlama: 21.03.2020
Düzenleme: 21.03.2020 16:08

Corona virüs salgını tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği yeni genelgeyle kuaför, berber, güzellik merkezlerinin faaliyetlerinin durdurulacağını belirten Mardin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Porduğan, tedbirlere uymayanlarla ilgili cezai yaptırım olacağını belirtti.

Bakanlık tarafından alınan kararların tüm toplumun sağlığını ilgilendiren bir karar olduğuna dikkat çeken Porduğan, “İçişleri Bakanlığımız tarafından alınan kararlar çerçevesinde bugün saat 18.00 itibariyle faaliyetler geçici süreliğine durdurulacak. Tüm kuaför, berber, güzellik merkezleri sahibi esnafımızdan ricamız bu önlemlere uymaları ve ikinci bir duyuruya kadar evlerinde kalarak sağlıklı bir yaşam sürdürmeleridir.  Bu alınan kararlara riayet etmeyen odamıza bağlı kuaför, berber, güzellik merkezlerine ceza verilecektir. Müşterilerimizin, halkımızın ve sizlerin sağlığı her şeyden daha değerlidir. Salgının yayılmasını engellemek amacıyla alınacak her önleme herkesin şartsız uymalarını bekliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.