Saadet Partisi Kızıltepe’de Hacı İlhan dönemi

Saadet Partisi Kızıltepe İlçe başkanlığına Hacı İlhan atandı. Saadet Partisi İl Binasında düzenlenen törenle Kızıltepe İlçesi Saadet Partisi yeni ilçe başkanı olan Hacı İlhan’a parti rozeti takıldı.

Saadet Partisi Kızıltepe’de Hacı İlhan dönemi
Yayınlama: 29.12.2019
Düzenleme: 29.12.2019 21:04

Saadet Partisi İl Binasında düzenlenen törene, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi M. Salih Kahraman, Genel Merkez Yetkilisi M. Ali Kılıç, İl Başkanı Mehmet İmamoğulu, İl Teşkilat Başkanı Ahmet İletmiş, Artuklu İlçe Başkanı Basri Durmaz, Hanım Kolları Başkanı Halime Dabakoğlu ve AGD İl Başkanı Mücahit Sansür ile partililer katıldı.

Törende bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi M. Salih Kahraman, Genel merkez kendisine ağır bir yük yüklediğini belirterek, Bu ağır yükün ve sorumluluktan alnımızın akı ile çıkmak için mücadele edeceğini söyledi.

Mardin’de güzel şeyler yapmak istediklerini ifade eden Kahraman, “Teşkilat olarak çok ciddi çalışmalıyız. Kızıltepe Mardin için çok önemlidir. Yeni seçilen arkadaşımızı tebrik ediyorum. Genç ve çalışkan bir arkadaşımız. Kızıltepe’de güzel çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Saadet Genel Merkez Yetkilisi M. Salih Kılıç ise, Saadet Partisi olarak adalete, hak ve hukuka inandıklarını söyledi.

Kılıç, “Ekmeksiz yaşarız ama hürriyetsiz yaşayamayız. Anlayışı ile hareket ediyoruz. Kim ne suç işlerse işlesin suç kendisinedir. Suçu ailesi akrabası yakınları çekemez. Adalet, Hak Hukuk ülkemiz için çok önemlidir. Ülkemizde gerçek bir demokrasi olsa o zaman bu ülkede hiçbir sorunda kalmaz. Kızıltepe ilçesine atanan yeni arkadaşımızı kutluyorum. Genç yaşta büyük bir sorumluluğun altına imza attı. Allah utandırmasın. Yolu açık olsun. Eski başkana da teşekkür diyorum” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Mehmet İmamoğlu, Saadet Partisi olarak Kızıltepe ilçesinde görev değişikliği yaşandığını ifade ederek “Görev istenmez verilir. Bu amaçla Kızıltepe ilçesine yeni bir başkanımız atandı. Liderlik hizmet işidir. Genç yaşta bu görevi üstlendiği için Hacı İlhan’ı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu

Görevi eski Kızıltepe Saadet Partisi İlçe başkanı Nimet Çılgın’dan devralan yeni başkan Hacı İlhan ise, Milli Görüş teşkilatında yetişen biri olarak Kızıltepe İlçesinde büyük işlere imza atacağımıza inanıyorum. Saadet Partisi ilçede üye çalışmasına ve partimizi Kızıltepe halkına tanıtmak için çalışacağım. Beni bu göreve laik gören partimize ve teşkilata teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.