Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Kızıltepe Açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Türkiye’de koronavirüs vakası olmadığının altını çizdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Kızıltepe Açıklaması
Yayınlama: 25.02.2020

Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Türkiye’de koronavirüs vakası olmadığını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “tekrar hatırlatmak isterim ki, ülkemizde Yeni Koronavirüs vakasına rastlanmamıştır. İlgili bakanlıklarımızın iş birliği, Bilim Kurulumuzun rehberliği ve tecrübeli sağlık çalışanlarımızla, ülkemizi bu hastalıktan korumak için azami çaba sarf etmekteyiz” dedi.

Kızıltepe ilçesinde korona virüs vakası olduğu iddialarına açıklık getiren Bakan Koca, “Bir hafta önce İran’dan gelen ve dün Mardin Kızıltepe’de gözlem altına alınan bir vatandaşımızın numune sonucu da negatif çıkmıştır. Bu vatandaşımız bugün taburcu edilecektir” ifadelerine yer verdi.

Hatırlanacağı üzere dün bazı internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında Kızıltepe ilçesinde korona virüs vakası olduğu ve acil servisin kapatıldığı iddiaları ortaya atılmış, iddialar üzerine Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, , “İlimizde korona virüs tanılı hasta olmayıp tüm hastanelerimiz kesintisiz hizmet vermektedir” şeklinde yaptığı açıklama ile iddiaları yalanlamıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.