TKDK Bilgilendirme Toplantılarını Sürdürüyor

IPARD II 8. başvuru çağrı döneminde bulunan TKDK Mardin İl Koordinatörlüğünde vatandaşlar ile bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

TKDK Bilgilendirme Toplantılarını Sürdürüyor
Yayınlama: 27.12.2019

Mardin’in kalkınmasında ve Mardin ilindeki işsizliğin azaltılmasında önemli katkıları olan Mardin İl Koordinatörlüğü yeni çağrı dönemiyle birlikte vatandaşlarla buluşma toplantılarına devam ediyor.

İlçeleri dolaşıp vatandaşların aklındaki tüm sorulara cevap veren TKDK İl Koordinatörü Erdal Çelik “bizim tek gayemiz vatandaşlarımızın destek programlarımız ile ilgili sağlıklı bilgilendirilmesini sağlamak ve bu vesile ile Mardin’imizin kalkınıp gelişmesine destek olmak. Bu hedef doğrultusunda vatandaşlarımızla her platformda bir araya geliyoruz. Doğru bilgilendirme ile güveni artan yatırımcı projesini hazırlayarak kurumumuz desteklerinden faydalanabilir” dedi.

Mardin İl Koordinatörü Erdal Çelik “Kurum personeli olarak çok yoğun şekilde emek sarf ediyoruz şu anda 8. Başvuru çağrı dönemine ait bilgilendirmeler yapılıyor. Her zaman söylediğimiz gibi bizim derdimiz Mardin. Mardin’de özelliklede kırsalda işsizliği asgari düzeylere çekmediğimiz sürece yorulmadan, bıkmadan çalışacağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi bir kez daha kurumuzu ziyaret etmeye ve proje sunmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.