Vali Yaman’ın Eşi, Muhtar Eşleriyle Bir Araya Geldi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman, 600 mahallenin muhtar eşiyle bir araya geldi.

Vali Yaman’ın Eşi, Muhtar Eşleriyle Bir Araya Geldi
Yayınlama: 08.12.2019

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Mardin Gönül Elçileri önderliğinde muhtar eşleriyle bir toplantı düzenlendi. Kızıltepe’deki bir AVM’nin  toplantı salonu’nda gerçekleşen toplantıya 600 mahallenin muhtarlarının eşlerinin yanı sıra Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman, protokol üyelerinin eşleri ve Mardin Büyükşehir Belediyesi daire başkanları katıldı. Toplantıda muhtarların eşlerinin şehre bakışlarının yanı sıra yaşadıkları mahallelerin beklentileri de dinlendi.

Devlet ve vatandaş kaynaşmasının amaçlandığı etkinlikte muhtar eşleri bir birileriyle tanışıp kaynaşma imkanı buldu.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın eşi Avukat Gülseren Yaman, muhtar eşleri ile tanışarak bir süre sohbet etti.

Burada bir konuşma yapan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman, “Devlet ile vatandaş arasında köprü işlevi gördüğü, vatandaşlarımızın sorunlarıyla hemhal olan, gerekli hizmetlerin sunulması noktasında gecesini gündüzüne katan, vatandaşlarımızın devlete daha sıkı bağlanmasını ve güven duymasını sağlayan kapıdır. Bunca güzel çalışmayı gerçekleştirirken yanı başında olan kıymetli eşlerinin desteğinin oldukça büyük olduğunu bildiğimizden muhtar eşlerini bir araya getirerek hem kendi aralarında tanışıp kaynaşmaları hem de sorun ve önerilerini dile getirebilecek bir ortam sağlanmış olunacaktır”

Artuklu Çukuryurt Mahalle Muhtarı Yasemin Düzce, Derik  Alagöz Mahalle Muhtarı Nebahat Durmaz, Dargeçit Akçaköy Mahalle Muhtarı Emine Doğan ve Midyat İlçesine bağlı Çavuşlu Mahalle Muhtarı Samire Alioğlu olmak üzere 4 mahallenin muhtarının da katıldığı programın ardından muhtar eşlerine, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın hediyeleri takdim edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.