Yemeğini köpekle paylaşan çocuğa Kaymakam Çam’dan ödül

Mardin’in Kızıltepe İlçesinde sokak köpekleri ile yiyeceğini paylaşan Efe Deniz Aydın’ı altınla ödüllendirdi.

Yemeğini köpekle paylaşan çocuğa Kaymakam Çam’dan ödül
Yayınlama: 09.12.2019

Kızıltepe ilçesi Yeni Mahalle Cumhuriyet Meydanı’nda bir dönercide yemek yerken dışarıda kendisine bakan sokak köpeklerinin haline dayanmayarak dönerin yarısını bir tabağa koyarak iki köpek ile paylaşan Efe Deniz  Aydın’ı Kızıltepe İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, altınla ödüllendirdi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Efe Deniz Aydın’ı makamında ağırladı. Efe’nin yediği dönerin yarısını bir tabağa koyarak 2 köpek ile paylaşması Kaymakam Çam’ı duygulandırdı. Efe’yi çeyrek altınla ödüllendiren Kaymakam Çam, kendisini davranışından dolayı kutladı.

Kendi elleri ile 2 sokak köpeğini doyurduğunu söyleyen Aydın, “Yemek yerken köpekler bana bakıyordu. Bende aç olduklarını anladım ve tavuk dönerimi onlarla paylaştım” dedi.

Efe’yi hayvana gösterdiği merhameti için ödüllendirdiğini anlatan Kaymakam Çam, “Ahirette de Allah sana bu davranışının karşılığını verecektir. Hayvan sevginin devam etsin. Aferin çocuk, çok iyi bir örnek olarak aklımda kalacaksın” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.